EU Logo
OceanLED2

Promo proizvodi

B&G – VULCAN 7

Dopustite Vulcanu da se pobrine za složene izračune – ostavljajući vam slobodu da se opustite i uživate u plovidbi.

B&G-ov Vulcan 7 ima veliku vrijednost kao ploter za plovidbu dizajniran za obalna krstarenja i klupske utrke. S intuitivnim 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, prepun je jedinstvenih nagrađivanih značajki tvrtke B&G, kao što su SailSteer, SailingTime i ForwardScan. Ima ugrađen GPS i Wi-Fi od 10 Hz.

Pogledajte video zapis o B&G Vulcan seriji i saznajte koliko ti kompaktni ploteri mogu ponuditi.

 

Lowrance – ELITE FS

Novi Elite Fishing System (FS) omogućuje vam pristup cijelom nizu alata za pronalaženje ribe, uključujući ActiveTarget ™ Live Sonar, Active Imaging ™, Fish Reveal i unaprijed učitane karte C-MAP® Contour ™.

Osim toga, po prvi put Ethernet umrežavanje dolazi u Lowrance Elite obitelj, dijeleći tako sonar, karte, međutočke i druge korisničke podatke između više zaslona. Uz podršku i kontrolu NMEA2000® uređaja, izgradite potpuni Elite ribolovni sustav za slatku ili slanu vodu.

Po čemu je ovaj uređaj bolji od drugih? Ovaj uređaj savršeno točno određuje područja zadržavanja riba kao što su stijene, drvena građa, korovi, jarci, ispusti, a uz sonar Active Imaging ™ pruža vrhunsku jasnoću i slike ribe i građevine uz najveće razlučivosti na većem rasponu od bilo koje druge tehnologije za snimanje strukture.