00385 1 617 6364 info@meridianprojekt.com

MS-RA55

MS RA55 Web AngleMS RA55 with Shadow

MS-RA55

Najkompaktniji FUSION stereo sustav do sada, MS-RA55 osigurava čistu i dinamičnu reprodukciju zvuka u zaštićenom, kompaktnom kućištu. Uz Bluetooth audio strujanje, korisnici mogu reproducirati glazbu s bilo kojeg kompatibilnog uređaja na MS-RA55, što korisnicima plovila omogućuje uživanje u njihovim omiljenim glazbenim aplikacijama. Uz tanko prednje lice s konstrukcijom za plitku ugradnju, ovaj novi nisko profilni dizajn MS-RA55 uređaja omogućuje laku ugradnju u mala plovila, čamce i druga plovila, čime visokokvalitetni zvuk donosi u plovila koja do sada nisu imala prostora za kompletni stereo sustav.

Zanačajke:

A2DP Bluetooth® bežična tehnologija – Uživajte u vašoj omiljenoj glazbi preko bilo koja vaše glazbene aplikacije ili popisa pjesama na vašem kompatibilnom uređaju – uključujući mogućnost preskakanja pjesama, početak/pauziranje reprodukcije i namještanje glasnoće s vašeg uređaja ili drugog audio uređaja s meta podacima koji su prikazani na zaslonu.

Multi-Zone™ tehnologija – Dostupne su dvije neovisne audio zone, svaka s kontrolama lokalnog zbornika.

Linijski izlaz - Stereo (L+D) RCA linijski izlaz za spajanje na vanjsko pojačalo. Kontrola glasnoće zone linijskog izlaza spojena je sa zonom 1.

Audio ulaz - Stereo (L+D) RCA linijski ulaz za spajanje kompatibilnih audio uređaja.

Radio prijemnik - AM/FM prijemnik s RDS (ako je dostupno).

2.3” LCD zaslon - LCD zaslon uključuje mogućnost namještanja kontrasta i svjetline kako bi se osigurala dobra vidljivost čak i pri direktnoj sunčevoj svjetlosti.

Prednja ploča s IPX5 klasom zaštite od vode – Ako se pravilno ugradi, prednja ploča MS-RA55 uređaja zadovoljava IPX5 klasu zaštite od vode.

Kompaktne dimenzije – Plitka dubina ugradnje u kokpit od samo 55mm (2‑1/8”) čini ga savršenim za mala plovila i čamce.